Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Program Abonamente Metrorex 2017

Program Abonamente Metrorex 2017

Programul metrorex de crăciun și revelion a fost anunțat. Trenurile de metrou vor circula în noaptea de înviere la un interval de 10 minute între orele 23 00 1 00 şi la un interval de 20 de minute de la ora 1 00 până la ora 5 00 se arată într un comunicat al metrorex.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Evenimentul zilei > actual > metrorex a anunțat programul special de sărbători. Metrorex este o companie românească care operează infrastructura de metrou din bucurești. Digi24 hd live emisiuni campanii tv video program tv vedete digi24.

Metrorex
vizitati articolul complet aici : http://www.metrorex.ro/titluri_de_calatorie-tarife_p1382-1
Trenurile de metrou vor circula în noaptea de înviere la un interval de 10 minute între orele 23 00 1 00 şi la un interval de 20 de minute de la ora 1 00 până la ora 5 00 se arată într un comunicat al metrorex. Daca da, la ce pret? Programul caselor speciale pentru abnamentele studenților va fi următorul

Avem 2 stiri despre abonamente ratb metrorex.

Titlurile de călătorie, de care elevii/studenții beneficiază, se acordă lunar. Cartela cu o călătorie, la un preţ de 2,5 lei, abonamentul anual (720 lei), cartela pentru grup de trei persoane. Abonamenetele metrorex cu reducere 50% pentru elevii si studentii din capitala au termen de valabilitate de 6 luni, insa pot fi folosite o luna calendaristica de la prima utilizare.

Publicat la 29 noiembrie 2017, 08:57 de adrian dumitru. Evenimentul zilei > actual > metrorex a anunțat programul special de sărbători. Abonamentele lunare cu preț redus pentru elevi si studenți pot fi procurate prin casele speciale pe tot parcursul anului (cu excepție pe perioada abonamentele pot fi folosite o lună calendaristică de la prima utilizare.

Metrorex Intră In Era Digitală Cum Se Va Face Accesul La Metrou
vizitati articolul complet aici : https://www.fanatik.ro/metrorex-intra-in-era-digitala-cum-se-va-face-accesul-la-metrou-19393762
Acestea vor fi deschise de la 9:00, iar ora închiderii va varia în funcţie de magazin, în. În cazul depăşirii intervalului orar sau a duratei maxime de 13 ore a staţionării gratuite. Linia cea mai frecvent utilizata este m2 marcata cu albastru pe harta metrou, cu opriri la principalele statii piata victoriei, piata romana.

Titlurile de călătorie, de care elevii/studenții beneficiază, se acordă lunar.

Salutare, vand o cartela metrou valabila pana la sfarsitul anului 2017. Asociaţia elevilor din bucureşti şi ilfov cere metrorex şi ministerului transporturilor ca elevii să îşi poată cumpăra abonamente reduse de la toate puncte de vânzare. (deschis și în perioada vacanțelor școlare).

Abonamentele lunare cu preț redus pentru elevi si studenți pot fi procurate prin casele speciale pe tot parcursul anului (cu excepție pe perioada abonamentele pot fi folosite o lună calendaristică de la prima utilizare. Pe durata vacanţei de vară, eliberarea abonamentelor cu tarif redus 50% pentru elevi şi studenţi se va face doar prin următoarele case speciale ale metrorex: Abonamenetele metrorex cu reducere 50% pentru elevii si studentii din capitala au termen de valabilitate de 6 luni, insa pot fi folosite o luna calendaristica de la prima utilizare.

Metrorex
vizitati articolul complet aici : http://www.metrorex.ro/titluri_de_calatorie-tarife_p1382-1
Abonamentul imi expirase, treubia reinnoit, dar fiind sambata am dat sa ma informez de programul metrorex pentru abonamente elevi si studenti. Ratb și metrorex vor avea un orar special care va fi prelungit pentru noaptea de anul nou. Nu înțeleg ideea metrorex de a introduce abonamente anuale care să coste 720 de lei.

Asociaţia elevilor din bucureşti şi ilfov cere metrorex şi ministerului transporturilor ca elevii să îşi poată cumpăra abonamente reduse de la toate puncte.

Bilet cu 10 calatorii de cate 60 minute pentru fiecare calatorie. Titlurile de călătorie, de care elevii/studenții beneficiază, se acordă lunar. Până pe 31 decembrie 2017 inclusiv, dar și pe 1 și 2 ianuarie 2018, ratb va circula după programul unei zile de duminică.

Posting Komentar untuk "Program Abonamente Metrorex 2017"