Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartamente De Vanzare Sector 3 Direct Proprietar

Apartamente De Vanzare Sector 3 Direct Proprietar

Parter descriere proprietar particular, ofe. Locatia este la etajul 8 din 8 si nu are balcon pret 52000euro usor negociabil

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Proprietar apartament 3 camere oltenitei panselelor kaufland. Sector 3, 16 iul, 10:34. Direct proprietar,ansamblu de apartamente în vilă,se poate opta pentru varianta finisa.

Persoană Fizică Apartamente Berceni București Anunț Direct De La Vanzător Apartamente De Vanzare Ieftine
vizitati articolul complet aici : https://apartamentelavanzare.ro/bucuresti/berceni.php
Îți recomandăm să începi cu 3 obiective bine definite: Iti punem la dispozitie cele mai noi anunturi cu apartamente de vanzare, cu 3 camere, in zone care te intereseaza din bucuresti. Proprietar vand apartament 3 camere decomandat etaj 4/4, acte in regula, boxa la subsol, bloc beton, rog seriozitate, bloc reabilitat in.

Proprietar apartament 3 camere oltenitei panselelor kaufland.

Apartamentul dispune de 4 camere, 2 bai, este situat la parter, avand doua intrari, una dintre ele cu scara exterioara, acces stradal. Gaseste 1374 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in titan, sectorul 3, bucuresti (zona), de la 23000. Apartamente de vanzare, bucurești sector 6.

Profită și rezervă acum unul din cele 3 apartamente cu 2 camere tip c, disponibile la vânzare în cadrul proiectului oxy residence 3 situat pe strada mărului nr. Liviu rebreanu sector 3 bucuresti ieri 21:18 56 m 2 Vezi 117 rezultate pentru apartamente vanzare bucuresti 3 camere direct proprietari la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 59.000 eur.

Case De Vanzare In Titan Bucuresti 84 Anunturi
vizitati articolul complet aici : https://www.imoradar24.ro/case-de-vanzare/bucuresti/titan
Explorează și apartamente cu 3 camere de vânzare! E suficient să folosești filtrele de pe site, pentru a selecta. Vanzare direct prin proprietar apartament 3 camere, in ploiesti, bulevardul republicii, confort 1, decomandat, etajul 4, vedere spate.

Iti punem la dispozitie cele mai noi anunturi cu apartamente de vanzare, cu 3 camere, in zone care te intereseaza din bucuresti.

Locatia este la etajul 8 din 8 si nu are balcon pret 52000euro usor negociabil • vanzari apartamente 3 camere (2,343) • vanzari apartamente 4 camere (602) • vanzari apartamente 5+ camere (27) case / vile. Bucuresti, sectorul 4 5 iul.

3 camere, 2 bai cu geam (principala + wc serviciu), 1 balcon spatios (acces din bucatarie si living, vedere parcare), 1 debara, 1 camara. Vezi aici 287 imobile de vânzare pentru vanzare apartamente sector 3, cu prețuri de la 32.000 € Vezi 117 rezultate pentru apartamente vanzare bucuresti 3 camere direct proprietari la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 59.000 eur.

Persoană Fizică Apartamente Sector 3 București Anunț Direct De La Vanzător Apartamente De Vanzare Ieftine
vizitati articolul complet aici : https://apartamentelavanzare.ro/bucuresti/sector-3.php
Besondere unterk�nfte zum kleinen preis. R spre vanzare apartament de 103 mp, in imediata apropiere de mall vitan (strada agatha barsescu, nr. Parter descriere proprietar particular, ofe.

Bucuresti, sectorul 4 ieri 16:13.

Proprietar apartament 3 camere oltenitei panselelor kaufland. 10424 oferte de apartamente de vanzare in bucuresti au fost gasite. • vanzari apartamente 3 camere (2,343) • vanzari apartamente 4 camere (602) • vanzari apartamente 5+ camere (27) case / vile.

Posting Komentar untuk "Apartamente De Vanzare Sector 3 Direct Proprietar"