Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Anaf Brasov Lista Datornici

Anaf Brasov Lista Datornici

Societățile comerciale vor apărea pe lista restanțierilor, dar numai dacă datoriile lor sunt mai mari decât următoarele sume: Nu fac obiectul publicarii obligatiile.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

558/2016, pe lista amintită nu vor apărea numai persoanele juridice, ci și persoanele fizice. Structura listei anaf cu marii datornici la stat a fost modificată din pix, cele mai mari datorii dispărând din evidenţele fiscului, din martie până în iunie, în astfel, dacă la finalul primului trimestru, cei mai mari şase datornici la stat pe lista anaf erau compania naţională a huilei (cnh), cu 1,37 miliarde. O membră a clanului cârpaci, în top cu o datorie de 4.000.000 de lei.

Lista Datornici Anaf Verifică Aici Dacă Apari Pe Lista Rusinii Ii
vizitati articolul complet aici : https://www.romaniatv.net/lista-datornici-anaf-verifica-daca-apari-pe-lista-rusinii-ii_309832.html
Mai mulţi oameni de afaceri şi practicanţi ai unor meserii liberale din prahova figurează pe lista făcută publică de anaf a datonicilor la bugetul de stat. Anaf a publicat, luni, lista datorinicilor la bugetul de stat cu peste 1.500 de lei. 0 ratings0% found this document useful (0 votes).

Mai mulţi oameni de afaceri şi practicanţi ai unor meserii liberale din prahova figurează pe lista făcută publică de anaf a datonicilor la bugetul de stat.

558/2016, pe lista amintită nu vor apărea numai persoanele juridice, ci și persoanele fizice. Fiscul a aprobat prin ordinul nr. Începând cu 2016, pe lista anaf se vor regăsi și debitorii persoane fizice, nu doar persoanele juridice, ca până acum.

Comentarii despre anaf, lista datornicilor. Ieri, anaf a publicat lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice, care au restanţe fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016. Autoritatea nationala de administratie fiscala (anaf) a decis, joi, ca persoanele care au la randul lor de recuperat bani de la stat nu.

Anaf Pune Lacătul Pe Conturile Tvr Si Ratb Rfi Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.rfi.ro/economie-80085-anaf-pune-lacatul-pe-conturile-tvr-si-ratb
Savesave lista mari datornici anaf for later. Vezi dacă te afli printre cei vizați! Anaf a publicat lista cu toate persoanele fizice cu datorii de peste 1.500 de lei.

Duminica, 04 noiembrie 2018, 17:40 actualizat luni, 05 noiembrie 2018, 13:37.

Anaf a publicat, luni, lista datorinicilor la bugetul de stat cu peste 1.500 de lei. Structura listei anaf cu marii datornici la stat a fost modificată din pix, cele mai mari datorii dispărând din evidenţele fiscului, din martie până în iunie, în astfel, dacă la finalul primului trimestru, cei mai mari şase datornici la stat pe lista anaf erau compania naţională a huilei (cnh), cu 1,37 miliarde. Lista datornicilor anaf pentru t3 al anului 2020 poate fi consultata aici.

Mfp facilitează înregistrarea contribuabililor în spaţiul privat virtual (spv). Structura listei anaf cu marii datornici la stat a fost modificată din pix, cele mai mari datorii dispărând din evidenţele fiscului, din martie până în iunie, în astfel, dacă la finalul primului trimestru, cei mai mari şase datornici la stat pe lista anaf erau compania naţională a huilei (cnh), cu 1,37 miliarde. Anaf, lovitură de grație pentru mii de români.

Lista Datornici Anaf Obligată Să ţi Spună Ce Datorii Ai Inainte De A Te Pune Pe Lista Rusinii
vizitati articolul complet aici : https://www.romaniatv.net/anaf-obligata-sa-ti-spuna-ce-datorii-ai-inainte-de-a-te-face-de-ras_293976.html
Potrivit acesteia, cei mai mari datornici la stat au obligații fiscale restante foarte mari, de ordinul zecilor sau chiar sutelor de milioane de lei. De anul acesta, anaf a inclus pe această listă companiile mari și mijlocii aflate în insolvență. Mfp facilitează înregistrarea contribuabililor în spaţiul privat virtual (spv).

De anul acesta, anaf a inclus pe această listă companiile mari și mijlocii aflate în insolvență.

Fiscul le pregăteşte o surpriză românilor care au datorii mai vechi la stat. Din această toamnă, datornicii vor primi notificări pentru restanțele din ultimii 5 ani. Peste 11.000 de persoane fizice, cu datorii de peste 14 miliarde lei în total, la 31 martie, ar urma să primească decizii de impunere de la anaf.

Posting Komentar untuk "Anaf Brasov Lista Datornici"